Καλώς ήρθατε στο νέο Web Site της ΑΘΛΗΜΑ ΑΕΒΕ. Η Εταιρεία μας κινείται στο χώρο της κατασκευής αθλητικών και διαφημιστικών ενδυμάτων από το 1982 όταν ο Φίλιππος Αμάραντος την δημιούργησε με υπεύθυνη εργασία βάζοντας την σφραγίδα της σε ενδύματα μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις τής αγοράς ακολουθούμε κάθε νέα εξέλιξη και καινοτομία στο χώρο μας, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Η ΑΘΛΗΜΑ ΑΕΒΕ κατά την πορεία της στο χρόνο έχει συνεργαστεί με σημαντικές Ελληνικές και διεθνείς εταιρείες ως επίσημη κατασκευάστρια επώνυμων αθλητικών ενδυμάτων. Καταξιωμένες αθλητικές εταιρείες αλλά και μεγάλα αθλητικά σωματεία μάς έχουν εμπιστευτεί την κατασκευή των ενδυμάτων τους όπως ADIDAS, REEBOK, NIKE, UNDER ARMOUR, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, AEK, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ κ.ά.

Μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες έχουν αγωνιστεί και συνεχίζουν να αγωνίζονται με τις εμφανίσεις που έχουμε κατασκευάσει.
Παράλληλα, με τα προϊόντα μας Αlpha προμηθεύουμε επί σειρά ετών με αθλητικό υλικό σωματεία που δραστηριοποιούνται σε όλα τα αθλήματα ομαδικά αλλά και ατομικά. Συγχρόνως προτείνουμε  νέες ιδέες και κατασκευάζουμε με επιτυχία τις καθημερινές αλλά και τις επίσημες ενδυμασίες μεγάλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων τής χώρας όπως το Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα , την Ελληνογερμανική Αγωγή και πολλά άλλα.